Σεισμοσ Κρητη Τωρα : Σεισμός στην Κρήτη: Στο : Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10), στο αρκαλοχώρι κρήτης.

Σεισμός τώρα στην κρήτη 6,2 ρίχτερ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν 6,3 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 24 . Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης το μεσημέρι της τρίτης 12/10. Ισχυρή μετασεισμική δόνηση στο αρκαλοχώρι (pics). Νέος μετασεισμός στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, στο ηράκλειο κρήτης.

Νέος μετασεισμός στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, στο ηράκλειο κρήτης. Σεισμός στην Κρήτη: Σε εφαρμογή
Σεισμός στην Κρήτη: Σε εφαρμογή from cdn.cnngreece.gr
Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Περιοχή του αρκαλοχωρίου ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός και μάλιστα σε ολόκληρη την κρήτη. Σεισμική δόνηση πάνω από 4 ρίχτερ. Σεισμός τώρα στην κρήτη 6,2 ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης το μεσημέρι της τρίτης 12/10. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ . Ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη.

Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ .

Σεισμική δόνηση πάνω από 4 ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ . Ζημιές έχουν αναφερθεί έως τώρα σε μία εκκλησία στον ξηρόκαμπο χωρίς εγκλωβισμένους, . Πιο δυνατός από το αρκαλοχώρι. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν 6,3 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 24 . Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10), στο αρκαλοχώρι κρήτης. Περιοχή του αρκαλοχωρίου ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός και μάλιστα σε ολόκληρη την κρήτη. Πολύ ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. Σεισμός τώρα στην κρήτη 6,2 ρίχτερ.

Νέος μετασεισμός στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, στο ηράκλειο κρήτης. Ισχυρός σεισμός εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. Περιοχή του αρκαλοχωρίου ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός και μάλιστα σε ολόκληρη την κρήτη. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ . Πολύ ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη.

Νέος μετασεισμός στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, στο ηράκλειο κρήτης. Σεισμοσ Τωρα Κρητη : Σεισμοσ
Σεισμοσ Τωρα Κρητη : Σεισμοσ from cdn.cnngreece.gr
Ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10), στο αρκαλοχώρι κρήτης. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν 6,3 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 24 . Περιοχή του αρκαλοχωρίου ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός και μάλιστα σε ολόκληρη την κρήτη. Ισχυρή μετασεισμική δόνηση στο αρκαλοχώρι (pics). Σεισμική δόνηση πάνω από 4 ρίχτερ.

Πιο δυνατός από το αρκαλοχώρι.

Πολύ ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. Σεισμική δόνηση πάνω από 4 ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης το μεσημέρι της τρίτης 12/10. Περιοχή του αρκαλοχωρίου ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός και μάλιστα σε ολόκληρη την κρήτη. Ισχυρή μετασεισμική δόνηση στο αρκαλοχώρι (pics). Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν 6,3 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 24 . Ισχυρός σεισμός εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. Νέος μετασεισμός στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, στο ηράκλειο κρήτης. Σεισμός τώρα στην κρήτη 6,2 ρίχτερ. Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε ανοιχτά της κρήτης.

Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Ζημιές έχουν αναφερθεί έως τώρα σε μία εκκλησία στον ξηρόκαμπο χωρίς εγκλωβισμένους, . Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10), στο αρκαλοχώρι κρήτης. Ισχυρός σεισμός εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη.

Σεισμός τώρα στην κρήτη 6,2 ρίχτερ. Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στο Ηράκλειο
Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στο Ηράκλειο from www.enikos.gr
Σεισμική δόνηση πάνω από 4 ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε ανοιχτά της κρήτης. Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Ισχυρή μετασεισμική δόνηση στο αρκαλοχώρι (pics). Σεισμός τώρα στην κρήτη 6,2 ρίχτερ. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν 6,3 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 24 . Ισχυρός σεισμός εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη.

Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα.

Πολύ ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν 6,3 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 24 . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Ζημιές έχουν αναφερθεί έως τώρα σε μία εκκλησία στον ξηρόκαμπο χωρίς εγκλωβισμένους, . Πιο δυνατός από το αρκαλοχώρι. Περιοχή του αρκαλοχωρίου ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός και μάλιστα σε ολόκληρη την κρήτη. Ισχυρή μετασεισμική δόνηση στο αρκαλοχώρι (pics). Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ . Σεισμική δόνηση πάνω από 4 ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε ανοιχτά της κρήτης. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης το μεσημέρι της τρίτης 12/10.

Σεισμοσ Κρητη Τωρα : Σεισμός στην Κρήτη: Στο : Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10), στο αρκαλοχώρι κρήτης.. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε ανοιχτά της κρήτης. Σεισμός τώρα στην κρήτη 6,2 ρίχτερ. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ . Ζημιές έχουν αναφερθεί έως τώρα σε μία εκκλησία στον ξηρόκαμπο χωρίς εγκλωβισμένους, . Ισχυρή μετασεισμική δόνηση στο αρκαλοχώρι (pics).